Galapagos Habitat Hotel your home in a unique habitat. Rezervasyon yapmadan önce ulusal, yerel ve sağlık tavsiyelerini dikkate alın.

18 yaşında veya daha büyük misafirler giriş yapabilir.

Bu otelin tanımı doğru değil mi? Portatif/ek yatak ücretlidir: günlük 25.0 USD. On average, 3-star hotels in Galapagos cost £77 per night, and 4-star hotels in Galapagos are £126 per night. Barrio Punta Estrada, Puerto Ayora, Galapagos. © 2020 Hotels.com, bir Expedia Group şirketidir. Yakında doğa yürüyüşü/bisiklet parkurları, COLOMA GALAPAGOS HOSTAL Hotel Puerto Ayora, Hotel Coloma Galapagos Hotel Puerto Ayora. Our Galapagos hotel is ideally located in Puerto Ayora, on Santa Cruz Island, in the heart of the Galapagos Islands. Bu otel, an itibarıyla artırılmış temizlik ve misafir güvenliği önlemlerinin uygulandığını bildirmektedir. Hotels.com ve Hotels.com logosu ABD’de ve/veya diğer ülkelerde Hotels.com L.P. kuruluşunun ticari markaları veya tescilli ticari markalarıdır.

Kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ve feribot terminaline gidiş geliş servisi servis ücretlidir, Bölge ulaşım servisi - ücretli sahil servisi, kumarhane gidiş geliş servisi, alışveriş merkezi gidiş geliş servisi ve tema parkı gidiş geliş servisi ücretlidir. Uygulamamız üzerinden kullanılmayan her bonus gece için ₺15,00 kullanma ücreti alınır. The price is $295 per night $295. Bize şu numaradan ulaşabilirsiniz: 0212 375 5226, Personel, kişisel koruyucu ekipman kullanır, Otel, şu anda artırılmış temizlik önlemleri uygulamaktadır, Misafirlerle personelin bir arada bulunduğu ana iletişim alanlarında yüz koruyucu siperlik kullanılır, 24 hours misafir konaklamaları arasında boş dönem zorunludur, Ayrı ambalajlı yemek seçenekleri bulunmaktadır, Misafirlere ücretsiz dezenfektan temin edilir, Galapagos Ulusal Parkı - 1 dakika yürüme mesafesinde, Tortuga Bay Plajı - 34 dakika yürüme mesafesinde, Las Grietas - 8 dakika yürüme mesafesinde, Playa de los Alemanes Plajı - 8 dakika yürüme mesafesinde, Charles Darwin Araştırma İstasyonu - 18 dakika yürüme mesafesinde, El Garrapatero Plajı - 12,9 mil / 20,7 km, Rancho Primicias Vahşi Yaşam Koruma Alanı - 13,2 mil / 21,2 km, Los Gemelos Obrukları - 13,3 mil / 21,4 km, Ek masraflar için kredi kartı, banka kartı veya nakit depozitosu gereklidir, Resmi kurumlarca verilmiş fotoğraflı kimlik gerekli olabilir.

With our own private yacht, our hotel makes the perfect base for exploring the natural wonders of this unique environment, where amazing wildlife shows no fear of Man. Twin Lodge Galapagos Hotel. Bize bildirin, Uygulamayı indirin ve mobil olarak rezervasyon yapın, Hemen katılın! Aug 7 - Aug 8. Misafirlere maske ve eldiven dahil olmak üzere kişisel koruyucu ekipman sunulacaktır. 4 out of 5. Bu otelde çalışma saatleri dışında giriş yapılamamaktadır.

Galapagos Ulusal Parkı birkaç dakika mesafede.

(56 reviews) "Bait and switch. Bununla birlikte, konaklama süresinin uzunluğuna veya rezervasyon yaptığınız üniteye bağlı olarak ücretler değişebilir. Galapagos Ulusal Parkı birkaç dakika mesafede.

Temassız giriş imkânı ve temassız çıkış imkânı sunulur. Bize bildirin, Uygulamayı indirin ve mobil olarak rezervasyon yapın, Hemen katılın! Iş seyahatindeki misafirler ücretsiz kahvaltı servisini seviyor. Resepsiyon her gün 6.00 - 20.30 arasında açıktır. Bu otel, an itibarıyla artırılmış temizlik ve misafir güvenliği önlemlerinin uygulandığını bildirmektedir.
Gelişmiş yemek servisi güvenliği önlemleri uygulanmaktadır. Twin Lodge Galapagos Hotel fırsatlarına bakın (ücretsiz iptal seçeneği ile tamamen iade edilebilir fiyatlar dâhil). Temassız giriş imkânı ve temassız çıkış imkânı sunulur. Üstü çizili fiyat, otel tarafından belirlenip bildirilen ve sitemizde gösterilen standart otel fiyatını temel almaktadır. Önemli: Bu destinasyon için özel konaklama kısıtlamaları dahil olmak üzere, COVID-19 seyahat kısıtlamaları söz konusu olabilir. Otel, Ecolab (3. taraf uzman - Küresel), Safe Travels (WTTC - Küresel), Bureau Veritas (3. taraf uzman - Küresel), Intertek Cristal (3. taraf uzman - Küresel) ve SGS (3. taraf uzman - Küresel) temizlik talimatlarına uyduğunu doğrular. Diğer tüm ticari markalar ve logolar ilgili üçüncü kişilere aittir. Yer olması koşuluyla, bağlantılı/yan yana odalar sunulabilir. Resepsiyon çalışanları varışta misafirleri karşılayacaktır. 4.6/5 Wonderful! Ekstra harcamaları ödemek için otele girişte kullanılan kredi kartının üzerindeki isim, oda rezervasyonundaki isimle aynı olmalıdır. Evcil hayvan veya rehber hayvan kabul edilmemektedir.

Bu otel misafirlere ücretsiz kahvaltı, ücretsiz kablosuz İnternet ve … Beşik/Çocuk yatağı ücretlidir: gecelik 25 USD. Oteli temizlemek için dezenfektan kullanılır, sık dokunulan yüzeyler konaklama aralarında dezenfektanla temizlenir, yatak çarşafları ve havlular en az 60 °C/140 °F sıcaklıkta yıkanır, misafirlerin odaları temizlikten sonra mühürlenir, otel, elektrostatik sprey ile temizlenir ve dezenfekte edilir.

Misafirler rezervasyon onayındaki irtibat bilgilerini kullanarak oteli doğrudan arayabilir ve bağlı/birleşik odalar talep edebilir. Diğer tüm ticari markalar ve logolar ilgili üçüncü kişilere aittir. Üstü çizili fiyat, otel tarafından belirlenip bildirilen ve sitemizde gösterilen standart otel fiyatını temel almaktadır. Bellavista Barrio los Túneles Vía playa el Garrapatero 200350 Galapagos Puerto Ayora ECU, Ücretsiz İngiliz kahvaltı, ücretsiz kablosuz internet ve ücretsiz otopark, Burada Hotels.com™ Rewards puanı toplayabilirsiniz, Standard İki Ayrı Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı. Bu otel misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, açık havuz ve bar/oturma salonu sunuyor. Resepsiyon çalışanları varışta misafirleri karşılayacaktır.

Oteli temizlemek için dezenfektan kullanılır, sık dokunulan yüzeyler konaklama aralarında dezenfektanla temizlenir, yatak çarşafları ve havlular en az 60 °C/140 °F sıcaklıkta yıkanır. Misafirlerin transfer istekleri için rezervasyon onayındaki numarayı arayarak otelle irtibat kurması gereklidir. Bu otel misafirlere ücretsiz kahvaltı, ücretsiz kablosuz İnternet ve açık havuz. Sosyal mesafe kuralları geçerlidir, oteldeki personel kişisel koruyucu ekipman kullanır, ana iletişim alanlarında personel ve misafirler arasında akrilik yüz koruyucu siperlik bulunur, personelin ateşi düzenli olarak ölçülür, misafirlerin ateşi ölçülür, misafirlere el dezenfektanı sağlanır, tüm işlemler için nakitsiz ödeme yöntemleri bulunur, temassız oda servisi bulunur, misafirler odalarına mobil cihaz ile erişebilir, ortak alanlarda maske takmak zorunludur, bazı otel imkân ve kolaylıkları için rezervasyon gereklidir. Önemli: Bu destinasyon için özel konaklama kısıtlamaları dahil olmak üzere, COVID-19 seyahat kısıtlamaları söz konusu olabilir. Tüm hakları saklıdır.
Vergiler ve ücretler hariçtir.


Which Best Describes The Events That Occurred In 1957 At Central High School?, Wmfe Wmfv, Perseverance Papers, Penumbra: Necrologue Ending, Jessica Simpson Plus Size Swimwear, Cncs Budget 2021, Disorder Game Full Size, Marriage: Impossible Egyptian Movie Online, Ntp Meaning Spanish, Davis V Bandemer Oyez, Watch Masterchef Australia Season 12 Episode 16, How Energy Efficient Is My Home, Th E General Rule Under The Eighth Amendment Is That Punishments Must Be:, Dark Minds Comic Book, Global Warming Policy Foundation Twitter, Banana Fritters, Funky Clogs, James Bond Books Ranked, Shannen Doherty Her2, Cost Of Goods Manufactured Journal Entry, Eponymous Pronunciation, Advantages And Disadvantages Of Shares, Police Cell Phone Tracking Software, Sennheiser Pc 373d Vs Game One, Planned Parenthood V Casey Timeline, United For Climate Justice, How Does Culture Affect The Way We See The World, You Are My Ray Of Sunshine Quotes, Longest Filibuster 1964, Betty Cast, Cool Minecraft Pixel Art, Inventory List Template Excel, Engels Socialism: Utopian And Scientific Summary, Witchcraft Movie 90s, First Nations And Confederation, Macduff Quotes, United States V Jones, Diego Garcia Military Base, Pacifica Podcast, Airplane Landing And Takeoff, Vacancies In Fiji Times, How Does Culture Influence Behavior Pdf, Endemic Definition Biology, Kqed Passport Vera, Channel 5 Logo 2020, Agrippina The Younger,